Novice
Share

Ob koncu tedna so bile na delu tudi vse najmlajše selekcije ŽKK Cinkarna Celje, ki pridno nabirajo izkušnje za prihodnost. 

Zasedba U13 ŽKK Cinkarna Celje je gostovala v Slovenskih Konjicah, kjer se je pomerila s Pomurjem in Konjicami. Pomurje je ugnala s 45:15, Konjice pa so zmagale s 40:13. Igrale so: Zara Dolinšek, Gaja Urlep, Tija Jesenek, Lara Vukovič, Laura Rečnik, Katarina Maček, Lana Đaković, Julija Murk Hebar, Neja Drobne, Maja Uranker, Kalina Sanković. 

Ob koncu tedna je bila aktivna tudi selekcija U15 B, ki je pred domačimi gledalci gostila Tabor Žiri. Gostje so slavile z 52:42.  Za Cinkarno Celje so nastopile Nika Čater, Naja Confidenti, Nika Lapornik, Hana Držanič, Nejka Čater, Ema Šolar, Saša Ojsteršek, Uma Šunta, Eva Bohnec, Nina Šelekar, Sara Rantah in Kaja Kajtna. 

Selekcija U9 ŽKK Cinkarna Celje je v domači dvorani odigrala novi dve prvenstveni tekmi. Celjanke so s Polzelo remizirale z 8:8, Jelša pa je bila uspešnejša z 11:5. Naše najmlajše so prikazale izjemno borbeni predstavi.

Zasedba U15 ŽKK Cinkarna Celje je vknjižila novo prvenstveno zmago. V domači dvorani je z 69:41 premagala Vipavo. Igrale so: Lipovšek 4 točke, Guček, Čater 8, Dobrjević, Anžič 14, Pelikan, Stvarnik 5, Dolinšek 6, Drobne 8, Gbemuotor 23, Uranker 1.