U11
Share

V nedeljo, 8.5.2016 s svojim tekmovanjem nadaljujejo dekleta v kategoriji U11. ŽKK Athlete nastopa v tem tekmovanju z dvema ekipama: Athlete Celje A, ki jo vodi Darko Lesjak (v skupini igrajo Athlete Celje A, Maribor, Janina in Konjice) in Athlete Celje B, ki jo vodi Klavdija Oblak (v skupini igrajo Athlete Celje B, Ježica B, Panter Ilirija center in Odeja iz Škofje Loke).

athlete


Zasedba Darka Lesjaka potuje na gostovanje v štajersko prestolnico – Maribor. Na OŠ Bojana Ilicha bodo ob 10. uri igrale proti ŽKD Maribor, ob 11-ih pa še proti ekipi Janine iz Rogaške Slatine.

Darko Lesjak, trener U11-A: »Od deklet pričakujem, da so na tekmah in treningih skoncentrirane, odgovorne in borbene, hkrati pa, da se zabavajo, uživajo in dan za dnem napredujejo. Glede rezultata nimam posebnih pričakovanj. Mislim, da so ekipe zelo izenačene, saj to kažejo tudi dosedanji rezultati.«

20160403_112948

Ekipa Athlete Celje B bo prav tako gostovala. V Ljubljani (Gimnazija Bežigrad) bodo ob 8.45 njihove nasprotnice Ježica B, ob 10-ih jih čaka še tekma z Panter Ilirijo center.

Klavdija Oblak, trenerka U11-B: »V nedeljo začnemo s tretjim krogom tekmovanja, kjer nas čakajo še zadnji 3 turnirji v letošnji sezoni. Nasproti nam bosta stali ekipi Ježice in Ilirije s katerima pričakujem izenačeni in zanimivi tekmi.«

klavdijaoblak-550x413