U9
Share

V soboto, 16.4. se bo v Gimnaziji Celje – center od 9. ure dalje odvijal 2. krog državnega prvenstva za dekleta U9.  Pomerile se bodo ekipe: Athlete Celje, Athlete Šaleška, Maribor in Litija.

Razpored tekem:

16.04.2016                                                Gimnazija Celje – center
09:00
Dekleta U9
Athlete Celje Maribor
09:00
Dekleta U9
Athlete Šaleška Litija
09:45
Dekleta U9
Athlete Celje Litija
09:45
Dekleta U9
Athlete Šaleška Maribor
10:30
Dekleta U9
Litija Maribor
10:30
Dekleta U9
Athlete Celje Athlete Šaleška

Napoved trenerke U9- ŽKK Athlete Celje, Klavdije Oblak:

“V soboto nas čaka prvi turnir U9 v domači dvorani gimnazije Celje Center. Dekleta so ves ta čas pridno trenirala in so v velikem pričakovanju prvih tekem. Glede na pridobljeno znanje v tem obdobju, lahko med samo igro pričakujem že veliko lepih potez.”

 V galeriji slik vam predstavljamo trening deklet U9 Athlete Celje, ki so vadila tehnične elemente in štafetne igre za sobotno tekmovanje.

Fotogalerija s treninga selekcije U9:

Dekleta U11 bodo v nedeljo, 17.4. nadaljevale s prvenstvom. V 4. krogu bodo igralke Athlete Celje B gostovale v Ljubljani. Na Gimnaziji Bežigrad jih čakata dve tekmi, najprej z Ježico B, nato še z ekipo Pomurja.

Kaj pričakuje od tekem Klavdija Oblak, trenerka selekcije U11B ŽKK Athlete Celje?

V nedeljo nas čaka zadnji turnir 2. dela v Ljubljani, nasproti nam bosta stali Ježica B in Pomurje. Z njima smo se letos že srečali, tako da lahko ponovno pričakujem dve napeti tekmi in borbo do zadnje sekunde igre.”