U13
Share

Selekciji Athlete Celje U-13 A in B čaka ta teden pestro košarkarsko dogajanje. Zasedba U – 13 A, ki jo vodi Klavdija Oblak bo v četrtek, 12.1 2017 odigrala 1. tekmo polfinala MINI POKALA na domačem parketu proti ljubljanski Iliriji, v soboto, 14. 1. pa dekleta odpotujejo v Maribor, kjer jih na OŠ Bojana Ilicha čakata dve tekmi 3. kroga in siecr proti ŽKD Maribor ter ekipi ŽKK Konjice. Ekipa Athlete Celje B, pod vodstvom Luke Milovca gosti v soboto, 14.1. turnir v Gimnaziji Celje – Center. Njihove nasprotnice bodo igralke Pomurja in Litije.

RAZPORED TEKEM U-13 A:

ATHLETE CELJE A – ILIRIJA/ MINI POKAL/ ČETRTEK, 12. JANUAR OB 17.30 – GIMNAZIJA CELJE CENTER

MARIBOR – ATHLETE CELJE A/ DRŽAVNO PRVENSTVO/ SOBOTA, 14. JANUAR OB 9.00 – OŠ BOJANA ILICHA, Maribor

ATHLETE CELJE A – KONJICE/ DRŽAVNO PRVENSTVO/ SOBOTA, 14. JANUAR OB 10.15 – OŠ BOJANA ILICHA, Maribor

Klavdija Oblak, trenerka selekcije U-13 A: “Po krajšem premoru, se z ekipo U13 – A vračamo na parket. V tem tednu nas čakajo 3 močne in izenačene tekme. Najprej nam bo v četrtek v polfinalu Mini pokala stala nasproti ekipa Ilirije. V soboto pa se odpravljamo na gostovanje v Maribor, ker se bomo pomerili z domačinkami in ekipo Konjic. Počasi odpravljamo zdravstvene težave in se vračamo nazaj v stari ritem, treniramo dobro in že težko pričakujemo tekme. Dekleta so zelo motivirana in zeljna dokazovanja, tako da verjamem v njih in nas uspeh.”
 
RAZPORED TEKEM U-13 B:
ATHLETE CELJE B- POMURJE/ DRŽAVNO PRVENSTVO/ SOBOTA, 14. JANUAR OB 9.30 – GIMNAZIJA CELJE CENTER
ATHLETE CELJE B- LITIJA/ DRŽAVNO PRVENSTVO/ SOBOTA, 14. JANUAR OB 12.00 – GIMNAZIJA CELJE CENTER
Luka Milovac, trener selekcije U-13 B: “V soboto nas z ekipo Athlete Celje B čaka prvi turnir v letošnjem koledarskem letu. Pomerili se bomo z ekipama ŽKK Pomurje in ŽKD Litija. Od ekipe pričakujem borbeni pristop na obeh tekmah in če bo vse po sreči nove 4 točke.”