Konferenca
Share

Za prizorišče zaključnega turnirja Jadranske lige je bila izbrana Podgorica. Ta bo turnir najboljše četverice letošnje sezone gostila ob koncu prihodnjega tedna. Polfinalna para bosta na sporedu v petek, tekmi za prvo in tretje mesto pa v soboto. Celjske košarkarice se bodo v polfinalu pomerile s Crveno zvezdo.

Petkov obračun s Crveno zvezdo se bo v podgoriški dvorani Moraća začel ob 16. uri. Dve uri kasneje bo na sporedu še preostali obračun Radivoj Korać – Budućnost. Tekma za tretje mesto bo v soboto ob 17.30, veliki finale pa ob 20.00. Vse štiri omenjene tekme bo v živo prenašala črnogorska televizija – preko satelita, kar pomeni, da si boste lahko tekme ogledali tudi v Sloveniji.

Utrinek iz današnje tiskovne konference, na kateri je bila za prizorišče zaključnega turnirja Jadranske lige izbrana Podgorica.

V Podgorici bo potekal tudi zaključni turnir kadetske Jadranske lige. Tudi na tem turnirju pa ima Athlete svojo ekipo, ki ji je uspel preboj med najboljše štiri zasedbe omenjenega tekmovanja. Tako kot pri članicah bo tudi pri nasprotnicah v polfinalu nasprotnica Crvena zvezda. Tekma bo v petek, ob 14. uri, preostali polfinalni par Trešnjevka – Triglav bo dve uri kasneje. Finale bo v soboto.