U9
Share

PRIČETEK PRVENSTVA ZA U9


Tekmovanje deklet U9 – IGRIVA KOŠARKA se prične v soboto 20. januarja. Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje bo v tej sezoni tekmoval s tremi ekipami U9: Cinkarna Celje, Cinkarna Celje – Laško in Cinkarna Celje – Šaleška.


Ekipo ŽKK Cinkarna Celje bo vodila Klavdija Oblak, dekleta bodo svoj 1. turnir odigrala v Velenju, v soboto, 20.1.2018, kjer jih čakata tekmi s Cinkarno Celje – Šaleška in Mariborom.

Ekipo ŽKK Cinkarna Celje-Šaleška bo vodil Branko Zorić, dekleta bodo svoj 1. turnir odigrala v Velenju, v soboto, 20.1.2018, kjer jih čakata tekmi s Cinkarno Celje in Mariborom.

Ekipo ŽKK Cinkarna Celje – Laško bo vodil Darko Lesjak, dekleta bodo svoj 1. turnir odigrala na domačem parketu v Laškem v soboto, 20.1.2018, kjer jih čakata tekmi z Litijo in Ilirijo.


TURNIR VELENJE – OŠ LIVADA

Razpored tekem
Sobota, 20.01.2018 – OŠ LIVADA
09:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Šaleška (ž)Cinkarna Celje (ž)
10:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje (ž)Maribor (ž)
11:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Šaleška (ž)Maribor (ž)

 

IZJAVI TRENERJEV:

Branko Zorić, trener ekipe U9 Cinkarna Celje – Šaleška: “V soboto pričnemo s tekmovanjem selekcije U9. Turnir bo potekal v Velenju na OŠ Livada, igramo pa proti ekipi ŽKK Cinkarna Celje ter ŽKD Maribor. Glede na ,to da so vse punce začetnice od njih pričakujem le, da se bodo v igri zabavale in še bolj vzljubile košarko.”

Klandija Oblak, trenerka ekipe U9 Cinkarna Celje: “V soboto s tekmovanji prične tudi naša najmlajsa selekcija U9. Odpravljamo se v Velenje, kjer bomo prve tekmovalne izkušnje nabirali proti ekipi Cinkarna Celje – Šaleška in ekipi Maribora. Cilj teh tekem je na eni strani namenjen nabiranju dragocenih izkušenj, razvoju zdrave tekmovalnosti, napredku igralk in razvoju timskega duha. Po drugi strani pa je v ospredju predvsem zabava, druženje in tkanje novih prijateljstev.”

ŽKK Cinkarna Celje


TURNIR LAŠKO – OŠ Podružnična OŠ Primoža Trubarja Debro

Razpored tekem
Sobota, 20.01.2018 – Podr. OŠ Primoža Trubarja Debro
09:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Laško (ž) Litija (ž)
10:00
Tekmovanje U9
Litija (ž) Ilirija (ž)
11:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Laško (ž) Ilirija (ž)
IZJAVA TRENERJA:
Darko Lesjak, trener ekipe U9 Cinkarna Celje-Laško: “Vsoboto začenjamo DP za najmlajše deklice U9. Z ekipo ŽKK Cinkarna Celje-Laško se bomo pomerili z ekipama Litije in Ilirije iz Ljubljane. Za vsa dekleta bodo to prvi tekmi, zato je cilj predvsem, da se dekleta spoznajo in še bolj navdušijo za košarko, predvsem pa, da se igrajo in uživajo v igri.”