U9
Share

TURNIRJA U9


V soboto, 21.4. se nadaljuje državno prvenstvo tudi za najmlajše v kategoriji U9. Naše tri ekipe (Cinkarna Celje, Cinkarna Celje-Laško in Cinkarna Celje-Šaleška) se bodo udeležile turnirjev v Šmarju pri Jelšah in Šmartnem ob Paki. Zasedbi Klavdije Oblak in Darka Lesjaka bosta igrali tekme v Šmarju pri Jelšah, medtem ko bo zasedba Branka Zorića sodelovala na turnirju v Šmartnem ob Paki.RAZPORED TEKEM U9

SOBOTA, 21.04.2018 – OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH
10:00
Tekmovanje U9
Jelša ŠmarjeCinkarna Celje (ž)
11:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje (ž)Cinkarna Celje – Laško (ž)
12:00
Tekmovanje U9
Jelša ŠmarjeCinkarna Celje – Laško (ž)

IZJAVI TRENERJEV

Klavdija Oblak, trenerka U9 Cinkarna Celje: “V soboto nadaljujemo s turnirjem U9 v Šmarju pri Jelšah. Na gostovanju bomo odigrali tekmi proti domačinkam KK Jelša Šmarje in ekipi Cinkarna Celje-Laško. Moja dekleta že nestrpno pričakujejo in se veselijo novih tekem, kjer bodo lahko prikazala vse svoje znanje.”

Darko Lesjak, trener U9 Cinkarna Celje-Laško:”V soboto 21.4. se z ekipo U9 ŽKK Cinkarna Celje- Laško se odpravljamo na svoje gostovanje v Šmarje pri Jelšah. Pomerili se bomo z ekipama ŽKK Cinkarna Celje in KK Jelše Šmarje. Kot na prejšnjih tekmah je cilj tekem, da dekleta dekleta uživajo v igri in nadgradijo znanje iz prejšnjih tekem.


Sobota, 21.04.2018 – OŠ Bratov Letonja Šmartno ob Paki
09:00
Tekmovanje U9
Elektra Šoštanj Cinkarna Celje – Šaleška (ž)
10:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Šaleška (ž) Vrani Vransko
11:00
Tekmovanje U9
Elektra Šoštanj Vrani Vransko

IZJAVA TRENERJA

Branko Zorić, trener Cinkarna Celje-Šaleška: “V soboto nadaljujemo s tekmovanjem U9, odpravljamo se v Šmartno ob Paki, kjer bomo igrali proti ekipama, ki jo sestavljajo dečki: KK Vrani Vransko in KK Elektra Šoštanj. Z dekleti se tekem zelo veselimo, saj smo pridno trenirali. Želim si, da se prikažemo v dobri luči.”