Članice, Novice
Share

V sredo bodo vse oči uprte v dvorano Gimnazije Celje – Center, v obračun 5. kroga mednarodne WABA Jadranske lige. Celjanke bodo pred domačim občinstvom gostile Kraljevo. Slednje je v začetku sezone sila neugodno za vsakega nasprotnika. V Celje prihaja z željo, da preseneti gostiteljice.

»Na Kraljevo smo se dobro pripravili. V želji, da na peti tekmi vpišemo še peto tekmo. Zavedamo se, da igramo pred domačimi gledalci, ki jih želimo znova razveselili. Vendar pa bo potrebna tudi njihova bučna podpora. Vabim jih, da nas v velikem številu podprejo ter nam pomagajo do novega uspeha,« je pred tekmo dejala Aleksandra Krošelj. Kraljevo je na začetku sezone sprva tesno izgubilo pred domačimi gledalci, kjer je gostoval favorizirani Beroe. Sledila je zmaga proti Crveni zvezdi, nakar je sledilo še slavje na gostovanju pri Partizanu. Na novi domači tekmi je Kraljevo premagalo še Montano. Zelo dober začetek sredinih nasprotnic za dodatno previdnost Cinkarne Celje, ki si želi številčne, predvsem pa bučne podpore iz tribun. “Kraljevo je nanizalo tri zmage obenem jasno pokazalo, da bo neugoden tekmec prav vsaki ekipi. Verjamem, da se bomo dobro pripravili na sredino tekmo, v želji, da nas bodo naši privrženci številčno podprli. Obeta se nam zanimiv obračun, zato vabim vse, da si ga pridete ogledat,” je pristavil trener Damir Grgić.

Celjanke so v uvodnih štirih krogih nove sezone Jadranske lige vpisale štiri zmage. V domači dvorani so premagale Budućnost in Orlove, v gosteh pa Trešnjevko in Banoviće. 

Sredina tekma se bo začela ob 18. uri, vstop pa je tako kot na vse domače tekme Celjank brezplačen. Gremo Celje!