Članice, Novice
Share

Center za zdravje in rekreacijo Top-Fit, je bil danes gostitelj novinarske konference Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna Celje. V samem uvodu se iskreno zahvaljujemo našim gostiteljem za vso podporo, ki nam jo nudijo, saj imamo pri njih resnično izvrstne pogoje za treniranje. Obenem jih čestitamo za dosedanjih 25 let delovanja ter jim vse dobro želimo tudi v prihodnje.

S sedmo silo so tokrat spregovorili predsednik Borut Kop, trener članske ekipe Damir Grgić in kapetanka prve ekipe ŽKK Cinkarna Celje Larisa Ocvirk. Glavna tema je bila torkova prva domača tekma evropskega pokala, potem ko bo v Celju gostoval češki Nymburk.

Prav vsi so si bili enotni, da je bila tekma uvodnega kroga na gostovanju pri Szekszardu, dobra šola za naprej. Igralke so bile deležne novih izkušenj, katere bodo poizkusile izkoristiti v prihodnje. Trener Damir Grgić je med drugim dejal, da so cilji za letošnjo sezono jasni. Osvojitev državnega in pokalnega naslova, velika želja pa je nova uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice mednarodne jadranske WABA lige. V evropskem pokalu bo ekipa naredila vse, da se na prav vseh tekmah prikaže karseda najboljša predstava. Predsednik Borut Kop se je jasno in glasno zahvalil vsem pokroviteljem, predvsem generalnemu Cinkarni Celje, ki celjskemu klubu omogoča odlične pogoje za samo delovanje. Kapetanka Larisa Ocvirk je dejala, da igralke že nestrpno pričakujejo torkovo domačo tekmo. Želijo si polne dvorane, bučnega vzdušja in pravega spektakla. Dodajmo, da je vodja centra za zdravje in rekreacijo Top-Fit Nataša Šuster med drugim dejala, da so ponosni na naše skupno sodelovanje.

Na spodnji povezavi lahko prisluhnete video pogovoru s predsednikom ŽKK Cinkarna Celje Borutom Kopom ter pogovoru s košarkarico Zalo Friškovec.

https://www.facebook.com/zkkcelje/videos/1261150540714096/?t=2

https://www.facebook.com/zkkcelje/videos/244605856410092/?t=2