U15
Share

ODLIČNA PREDSTAVA EKIPE B

Starejše pionirke U15 B so danes odigrale tekmo državnega prvenstva proti ekipi Ledite. Varovanke Klavdije Oblak so sicer izgubile 46:61, venDekleta lahko pohvalimo za prikazano igro in veliko borbo za vsako žogo. Naša ekipa je bila mlajša od domače vrste, zato smo še lahko posebej veseli za prikazano na igrišču.

 


Ledita : Cinkarna Celje B 61:46 (20:17, 15:13, 13:6, 13:10)

Strelke: Guček 7, Novak 2, Čater 23, Podergajs, Dobrijević, Pelikan, Lipovšek 5, Stvarnik 4, Jerman, Ermenc, Petru, Ovčina 5.

 

IZJAVA:

“Danes se s tekme, kljub porazu, vračamo dvignjenih glav. Dekleta so pokazala, da če tudi so mlajše, se lahko kosajo z vsakim nasprotnikom. Veseli me, da so danes pokazala popolnoma drugačno igro kot na prejšnji tekmi. Borile so se za vsako žogo, želja je bila neizmerno velika, se spodbujale in dihale kot eno. Videli smo lahko veliko lepih in navdihajočih potez. Lahko rečem, da sem na njih zelo pononosna in jih pohvalim za prikazano. Na njih pa je, da to igro s tekme v tekmo še stopnjujejo”, je vidno zadovoljna dejala po tekmi trenerka B ekipe Klavdija Oblak.

 

ŽKK Cinkarna Celje