Šola košarke
Share

VABILO NA 1. TURNIR INTERNE LIGE


Spoštovani!

Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje vas vljudno vabi na košarkarski dogodek, ki se bo odvijal v soboto, 16. 12. 2017  od 14. ure dalje na Gimnaziji Celje – Center za vsa dekleta, ki pridno obiskujejo Šolo košarke ŽKK Cinkarna Celje oziroma selekciji U9 in U11.


Vašim otrokom želimo poleg treninga zagotoviti tudi prve stike s tekmami, ki bodo seveda prilagojene njihovi starosti in znanju. Igralo se bo na manjše igrišče, z manjšimi žogami in na nižje koše. Sam rezultat te tekme ni v ospredju, ampak je pomembno, da se dekleta družijo in zabavajo. Vmes se bodo pomerila tudi v različnih poligonih ter tekmovanju v metu na koš za nagrade. Prav tako se boste v metu lahko pomerili tudi starši. Dogodek bosta ves čas spremljali tudi maskoti našega generalnega pokrovitelja Cinkarne CeljeCinko in Cinka.

Ker se bližamo času praznikov bo tudi to tekmovanje praznično obarvano. Deklice bo ob koncu obiskal tudi BOŽIČEK.


Pričetek oziroma zbor vseh deklet bo ob 14:00, zaključek dogodka je predviden okrog 17:30 ure. Ob 18:30 pa ste vabljeni na ogled članske tekme 1. SKL med ŽKK Cinkarna Celje in ŽKK Grosuplje.

 


Potek dogodka:

1.) ŠTAFETNE IGRE IN DRUGA TEKMOVANJA

2.) IGRA KOŠARKE

3.) TEKMOVANJE V METU NA KOŠ ZA OTROKE

4.) TEKMOVANJE V PROSTIH METIH ZA STARŠE OTROK

5.) NAGRADE

6.) OBISK ČLANSKIH IGRALK IN BOŽIČKAZaradi lažje organizacije vas vljudno prosimo, da potrdite udeležbo Klavdiji Oblak do četrtka, 14. 12. 2017 na telefon 040 607 370.

Se vidimo na igrišču Gimnazije Celje-Center!

Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje

ŽKK Cinkarna Celje