Članice
Share

DERBI KOLA V JADRANSKI LIGI


Košarkarice Cinkarne Celje so se odpravile v srbsko prestolnico, kjer jih v sredo, 13.12. čaka zelo pomembna tekma s Partizanom 1953 za ohranitev 1. mesta v skupini B jadranske Btravel WABA lige. Celjanke so trenutno na 1. mestu s sedmimi zmagami in le enim porazom, ki so ga doživele na gostovanju v Montani. Beograjčanke zasedajo po osmih kolih drugo mesto, zabeležile so šest zmag in dva poraza. Na prvem srečanju v Celju (25.10.2017) so Cinkarnarke v zelo izenačeni tekmi slavile 68 proti 62.  Derbi kola se bo v dvorani Vizura pričel ob 17.30 uri.


PARTIZAN 1953 – CINKARNA CELJE

            ŽKK Cinkarna Celje

SREDA, 13. DECEMBER OB 17.30 – DVORANA VIZURA BEOGRAD

 

Izjavi pred tekmo v Beogradu:

Damir Grgič, trener Cinkarne Celje: “Pričakujem zanimivo tekmo v Beogradu. Partizan je izjemno izkušena ekipa, ki je z zmago v Montani pokazala, da ima izjemno visoke ambicije v letosnji ligi Waba. Mi bomo favorita na tej tekmi poskušali presenetiti na njihovem terenu, kjer do sedaj se ne poznajo poraza. Želim si, da bi kljub mladosti odigrali zrelo in pametno.”

Iva Slonjšak, krilo Cinkarne Celje:“Čaka nas gostovanje v Beogradu pri Partizanu. Že prva tekma v Celju je bila zelo izenačena, zato tudi tokrat pričakujem trdo in težko tekmo. V kolikor se bomo od prve minute dalje držale dogovora in bile vse maksimalno skoncentrirane, verjamem, da bomo odigrale eno dobro tekmo.”


Pripravil: Matjaž Kramberger/PR kluba

Foto: Gojko Kusić