U13
Share

Pričetek tekem za U13

Po nekajtedenski zamudi se to soboto končno pričnejo telmovanja za najmlajše v kategoriji U13. ŽKK Cinkarna Celje bo v sezoni 2017/2018 nastopala s tremi ekipami U13, to so: CINKARNA CELJE A, ki bo jo vodil Žiga Jug, CINKARNA CELJE B bo vodila Klavdija Oblak, Darko Lesjak pa bo skrbel za čim boljše igre deklet iz Laškega. Njiegova ekipa bo tekmovala pod imenom CINKARNA CELJE – LAŠKO.

ŽKK Cinkarna Celje


Žiga Jug se v soboto, 14. 10. odpravlja s svojo ekipo v Rogaško Slatino, kjer bodo na turnirju njihove nasprotnice domačinke – Janina in ekipa Dravograd Koroška.

Ekipa Cinkarna Celje U13 A

Razpored tekem   sobota, 14.10.2017 – Športna dvorana Janina
09:00
Dekleta U13, 1. SKL
JaninaCinkarna Celje A
10:30
Dekleta U13, 1. SKL
Dravograd Koroška Cinkarna Celje A
12:00
Dekleta U13, 1. SKL
Janina Dravograd Koroška

 

Žiga Jug, trener U13 – Cinkarna Celje A: “Veseli nas, da bodo tekmovanja končno stekla, in da se bodo dekleta lahko začela meriti z vrstnicami. Pred prvim turnirjem, ki nas čaka v soboto, še težko rečem kaj  pričakovati, vsekakor pa borbenost in sodelovanje ter pogum, med drugimi. Največji poudarek pred pričetkom sezone bo vsekakor individualni napredek naših igralk, vsaka zmaga pa bo plod dobrega dela s treningov.”


Prav tako v soboto bosta s tekmami pričeli še ekipi Klavdije Oblak in Darka Lesjaka. Organizator turnirja je Cinkarna Celje B, poleg Cinkarne Celje – Laško bo na turnirju igral še ŽKD Maribor.

Razpored tekem   sobota, 14.10.2017 – Gimnazija Celje – Center
11:00
Dekleta U13, 1. SKL
Cinkarna Celje B Cinkarna Celje – Laško
12:00
Dekleta U13, 1. SKL
Cinkarna Celje – Laško Maribor bele
13:00
Dekleta U13, 1. SKL
Cinkarna Celje B Maribor bele

 

Klavdija Oblak, trenerka U13 – Cinkarna Celje B: “V soboto pričnemo s tekmovanjem U13. Nastopali bomo z ekipo, ki je veliko mlajša od ostalih, saj je v večini sestavljena iz deklet, ki so še vedno U11. Na teh turnirjih bodo dekleta dobila dragocene izkušnje za naprej. Prvi dve tekmi bomo odigrali proti ekipi iz Laškega in ekipi iz Maribora. Pričakujem dve močni tekmi, na kateri bomo pokazali veliko borbenosti, želje in se kar se da enakovredno kosali z nasprotnikoma.”

Ekipa Cinkarna Celje U13 B

Darko Lesjak, trener U13 – Cinkarna Celje – Laško: “V soboto se z ekipo U13 odpravljamo v goste ekipi  Cinkarna Celje B. Odigrali bomo dve tekmi od katerih pričakujem predvsem borbeno in kolektivno igro. V dekleta verjamem in vem da bodo pokazala vse kar znajo in zmorejo.”

Ekipa U13 Cinkarna Celje – Laško