Članice, Novice
Share

Pred člansko ekipo ŽKK Cinkarna Celje so zadnje tri tekme v letu 2018. Dve v mednarodni jadranski WABA ligi in ena v državnem prvenstvu. Jutri se bodo Celjanke pred domačimi gledalci od 18. ure naprej merile s Triglavom, v okviru 10. kroga jadranske lige. V soboto bodo v 13. krogu domačega prvenstva v Celju gostovale Konjice (16.00), prihodnji četrtek, 26. decembra, pa sledi še gostovanje pri Crveni zvezdi, v Beogradu, ko bo na sporedu 11. krog jadranske lige. 

Varovanke trenerja Damirja Grgića pred 10. krogom omenjenega tekmovanja na lestvici zasedajo 5. mesto, vendar pa imajo Montana, Budućnost in Beroe odigrano eno tekmo več. Na dosedanjih šestih tekmah so Celjanke zabeležile štiri zmage in dva poraza. Peti uspeh bodo jutri lovile pred domačimi gledalci, proti Triglavu.

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje: “Trenutno se ne nahajamo v najboljšem stanju in tega se dobro zavedamo. Kljub temu bomo naredili vse, da v tekmi s Triglavom dobesedno povlečemo iz sebe maksimum, ter po dveh zaporednih porazih zabeležimo peto zmago v jadranski ligi.”

Aleksandra Krošelj, ŽKK Cinkarna Celje: “Verjamem, da se bomo na Triglav dobro pripravili. Nasprotnika poznamo, na nas pa je, da smo pripravljeni na vsak najmanjši detajl. To je sicer naša zadnja domača tekma jadranske lige v letu 2018, zato vabim vse naše privržence, da nas podprejo v velikem številu.”

Se vidimo jutri, v dvorani Gimnazije Celje – Center!