U17
Share

CELJANKE V FINALU Z JEŽIČANKAMI


Že v polfinalu smo videli ponovitev finala iz pretekle sezone, ki je na koncu pripadel Grosupeljčankam. Tokrat se je slika obrnila, saj so varovanke Jureta Krajnca po izjemno izenačeni končnici dobile prvo polfinale z izidom 70:68. Gostje so sicer dobro odprle srečanje, v prvi četrtini so dosegle 26 točk, ob polčasu so vodile za 10. V nadaljevanju so pobudo prevzele Celjanke, ki so potek srečanja preobrnile in srečanje pripeljale v svojo korist.

V nedeljo se bodo Celjanke ob 17.00 v finalu pomerile z ekipo Ježice A, Grosupeljčanke se bodo na tekmi za tretje mesto srečale z Mariborom ob 15.00.IZJAVA PRED FINALOM:

Jure Krajnc, trener Cinkarne Celje: “Po izjemni zmagi v polfinalu nad odlično ekipo Grosuplja je pred nami zadnja tekma sezone, ki je za vse nas velik uspeh ter  nagrada za ves trud ter odrekanje skozi celotno sezono. Čaka nas najlažja tekma sezone, kjer igramo proti favorizirani ekipi Ježice, ki je v letošnji sezoni prikazala najmanj nihanj v igri in bila daleč najboljša ekipa po rednem delu. Kljub temu, da smo v rednem delu dvakrat visoko izgubili, pa vseeno maksimalno verjamem v svoja dekleta, da bodo tudi tokrat pustila srce na igrišču ter še zadnjič prikazala igro, ki nas je krasila v zadnjem obdobju. “

Ob tej priložnosti vabimo vse, da pridejo podpreti naša dekleta, ki si zaslužijo glasne podpore s tribun!