U13, U15, U17, U19
Share

ŽREB ZA MLAJŠE KATEGORIJE


Za tekmovanja v kategorijah U19, U17, U15 in U13 je bil opravljen žreb za 1. del tekmovanja. ŽKK Cinkarna Celje

V tekmovanju U19 sodeluje 12 ekip, razdeljenih v štiri skupine s tremi ekipami. Tekmovanje poteka po dvokrožnem ligaškem sistemu (6 kol) in razporedu, ki je določen na podlagi Bergerjeve tabele. Cinkarna Celje U19 bo v 1. delu igrala v skupini 1, skupaj z Mariborom in Ježico B. 

V tekmovanju U17 sodeluje 17 ekip, razdeljenih v tri skupine (1, 2, 3) s šestimi (petimi) ekipami. Tekmovanje poteka po dvokrožnem ligaškem sistemu in razporedu, ki je določen na podlagi Bergerjeve tabele. Cinkarna Celje U17 bo v 1. delu igrala v skupini C, skupaj z ekipami: Maribor, Konjice B, Akson Ilirija B, Domžale in Pomurje. 

V tekmovanju U15 so na osnovi prispelih prijav sodelujoče ekipe razdeljene v 8 skupin s 4 (3) ekipami – (1, 2,
3, 4, 5, 6, 7 in 8). Tekmovanje poteka po dvokrožnem ligaškem sistemu in razporedu, ki ga pripravi komisar lige. Cinkarna Celje U15  A bo nastopala v skupini 1, skupaj z ekipami: Litija, Felix Zasavje in Ježica B. Cinkarna Celje B bo nastopala v skupini 3, skupaj z Janino in Konjicami.

V tekmovanju U13 so na osnovi prispelih prijav so sodelujoče ekipe razdeljene v 8 skupin po 4 ekipe (1, 2, 3, 4, 5,
6, 7, 8). Tekmovanje poteka po dvokrožnem ligaškem sistemu v obliki turnirjev, na katerem vsaka ekipa odigra dve tekmi in razporedu, ki ga določi komisar lige. Ekipa Cinkarna Celje A bo nastopala v skupini 2, skupaj z ekipama Maribor bele in Dravograd Koroška. Ekipa Cinkarna Celje B bo nastopala v skupini 4, skupaj z ekipami Domžale, Ježica A in Ines.

KLINITE NA SPODNJO POVEZAVO:

Uvodni_bilten_dekleta_u19-u13_2018-19


V tekmovanju »MINI POKAL DEKLET U13« – pokalno tekmovanje KZS za dekleta U13 bodo sodelovale
ekipe, ki nastopajo v državnem prvenstvu v kategoriji U13 v tekoči tekmovalni sezoni (30 ekip). V 1. krogu tekmovanja Mini pokal deklet bo sodelovalo 28 ekip. Zmagovalcem 1. kroga (14 ekip) se bosta v 2. krogu pridružili še preostali najbolje uvrščeni 2 ekipi v državnem prvenstvu v sezoni 2017/18.

V 1. krog tekmovanja Mini pokal deklet so uvrščene ekipe (28 ekip): AKSON ILIRIJA A, AKSON ILIRIJA B,
CERKNICA, CINKARNA CELJE A, CINKARNA CELJE B, ČRNOMELJ, DOMŽALE, DRAVOGRAD KOROŠKA, FELIX ZASAVJE, GROSUPLJE, INES, JANINA, JELŠA ŠMARJE, JEŽICA B, KONJICE, KRANJSKA GORA – JESENICE, KRKA A,LEDITA, LITIJA, MARIBOR VIJOLA, MARIBOR BELE, PIVKA PERUTNINARSTVO, POMURJE, STRAŽIŠČE KRANJ,ŠENTVID – JEŽICA, TOLMIN, VIPAVA A, ŽIRI.

V 2. krog tekmovanja Mini pokal deklet so uvrščene ekipe (2 ekipi): JEŽICA A, TRIGLAV.
Skupaj bo v tekmovanju Mini pokal deklet sodelovalo 30 ekip. Žreb bo opravljen naknadno.


ŽKK Cinkarna Celje

Matjaž Kramberger, ŽKK Cinkarna Celje