Članice
Share

slika2 trznicaDanes dopoldne so se na Mestni tržnici Celje članice ŽKK Athlete Celje udeležile družabnega srečanja – zaključka 8. natečaja Cinkarne Celje za osnovne in srednje šole »Lončki in korita, da bo gredica bolj barvita«. Odziv na razpis je bil znova rekorden. Približno 1000 otrok iz več kot 40 celjskih osnovnih in srednjih šol je prispevalo svoje lončke in cvetlična korita, ki bodo v naslednjih dneh krasili tržnico, nekatera celjska krožišča in del ob Kidričevi cesti.

Cinkarna Celje likovno-tehnični natečaj prireja že 8 let, z njim pa želi mladim predvsem približati svoje proizvode in jim prenesti pomembno sporočilo o pomenu obstoja kemijske dejavnosti za čisto vsakega posameznika. Zaključna slovesnost je minila v znamenju podelitve glavnih nagrad. Podelitev so z glasbenimi vložki popestrili dijaki Gimnazije Celje Center in Osnovne šole Lava.

Cinkarna Celje je dolgoletni in velik pokrovitelj našega kluba, zato smo se ponosom udeležili te prireditve, kjer je nastalo nekaj zanimivih fotografij. Kapetanka ekipe je organizatorju izročila košarkarsko žogo s podpisi igralk. Maskoti Cinkarne Cinko in Cinka sta popestrili dogajanje, našim dekletom pa se je pridružil tudi predsednik uprave – generalni direktor Cinkarne Celje, gospod Tomaž Benčina.

CINKA CINKO SLIKA4

Z zvestim sponzorjem  “CINKARNO CELJE” do novih zmag!