Članice
Share

S pripravami na novo sezono bodo v ponedeljek, 8. 8. pričele tudi članice ŽKK Athlete Celje. Ob 19.30 se bodo zbrale na uvodnem treningu v Gimnaziji Celje Center.  Poleg športne dvorane bodo varovanke Damirja Grgića za uvodni del priprav koristile še fitnes TOP FIT in atletski stadion Kladivar. Dekleta bodo opravila testiranja in zdravniške preglede pred pričetkom tekmovanj v mednarodni WABA ligi in slovenskem državnem prvenstvu. V sklopu priprav bo odigranih kar nekaj prijateljskih tekem na različnih turnirjih.

9.5.2016 Athlete Triglav 79 59 prvakinje (360)

Iz kluba sta odšli Tina Jakovina (Vicenza, Italija) in Ivana Dojkič (Spratak Moskva, Rusija), Tini Trebec pa je pogodba s klubom potekla ob koncu sezone 2015/2016. Novinka je Aleksandra Krošelj (Krka Novo mesto), v Celje se je vrnila tudi 192 cm visoka Lorena Molnar, ki je kot posojena igralka igrala zadnjo sezono v Puli pri ŽKK Rockwool Pula.

Novi okrepitvi pri mlajših kategorijah sta še: 15- letna Postojnčanka Lana Šantelj in prav tako 15-letna kadetska reprezentantka Bosne in Hercegovine, dosedanja igralka Feniksa iz Banja Luke, Ksenija Mitrić.

Več v prispevku v ponedeljek, 8.8.!!!