Novice
Share

BLAŽA ČEH V CELJU


ŽKK Cinkarna Celje bo v novi sezoni močnejši tudi za kadetsko reprezentantko Slovenije Blažo Čeh, ki je doslej igrala za Pomurje iz Murske Sobote. Blaža je bila v lanski sezoni članica slovenske reprezentance U 14, ki je na mednarodnem reprezentančnem turnirju Slovenia Ball osvojila 1. mesto, letos pa je med kandidatkami za nastop na kadetskem evropskem prvenstvu divizije B v Črni gori. Blaža bo šolanje nadaljevala na 1. Gimnaziji v Celju.

 

Blaža Čeh, ŽKK Cinkarna Celje: »Ko te v svoje vrste povabi ŽKK Cinkarna Celje je to za igralko veliko priznanje, a hkrati velika obveza za naprej. Veselim se novih izzivov v novem klubu in verjamem, da bom s trdim delom na treningih in igrami na tekmah upravičila zaupanje. Upam, da se  z ekipo in trenerji  čim prej povežemo in uigramo ter nato na igrišču pokažemo kaj znamo. Ob tej priložnosti bi se rada še posebej zahvalila trenerju ŽKK Pomurje Davorinu Poku,  za vso znanje, pomoč in podporo, ki mi jo je nudil v vseh teh letih v Murski Soboti. »

Blaža Čeh

Uroš Kranjc, športni direktor ŽKK Cinkarna Celje: »V ŽKK Cinkarna Celje želimo z generacijo igralk 2003/2004 spisati podobno zgodbo, kot nam je uspela z generacijo igralk letnika 1997, ki smo ji kasneje priključili še dve odlični posameznici iz letnika 1999. Gre za zelo obetaven rod igralk, ki premore obilo talenta, zato jim bomo skušali ponuditi optimalne pogoje za njihov nadaljnji košarkarski razvoj. Prepričan sem, da lahko s trdim in načrtnim delom ter ustreznim doselekcioniranjem te ekipe v prihodnjih letih ustvarimo odlično ekipo, ki bo v prihodnosti predstavljala tudi jedro naše članske ekipe.«