U15
Share

V Športni dvorani Planina v Kranju nas v četrtek, 7.4.2016 ob 20.15 čaka zanimiv dvoboj med ekipama ŽKK Triglav in ŽKK Athlete Celje. Krajnc Jure

Triglavanke so trenutno na drugem mestu in imajo 6 zmag in 1 poraz, Celjanke so tretje, zabeležile so 3 zmage in 4 poraze. Na prvi medsebojni tekmi v Celju so za 14 točk slavile igralke Triglava (59:45).

Kaj je povedal pred tekmo trener Celjank?

Jure Krajnc, trener: “Po končani sezoni v državnem prvenstvu za kadetinje, kjer je veliko deklet iz selekcije U15 dobilo priložnost, se lahko sedaj z dekleti osredotočimo še na zaključek sezone v selekciji starejših pionirk. Prva tekma nas čaka že jutri, v četrtek 7.4. proti ekipi Triglava, ki nas je v Celju premagala. Cilj pred sezono je bil, da dekleta individualno in ekipno napredujejo iz tekme v tekmo ter da vsako tekmo poskušajo dati svoj maksimum. V vsem naštetem so dekleta naredila to sezono velik napredek, kar je meni kot trenerju najbolj pomembno, seveda pa imajo prav vse še ogromen prostor za napredek. Verjamem, da bodo dekleta na zadnjih tekmah pokazale enak pristop kot na vseh dosedanjih.”