U9
Share

Selekcija U9 Athlete Celje pričenja s tekmovanjem v soboto, 16.4.2016, ko se bodo v 2. krogu v Celju srečale ekipe: Athlete Celje, Ahlete Šaleška, Litija in Maribor.

Selekcijo U9 Athlete Celje sestavljajo dekleta, ki smo jih doselekcionirali iz celjskih šol košarke. Trenutno je na treningih prisotnih  21 deklet.

Trenerka deklet U9 in vodja šole košarke ŽKK Athlete Celje, Klavdija Oblak: “Veseli me dejstvo, da so dekleta že v tej najmlajši selekciji tako navdušene nad košarko. Dekleta treninge obiskujejo redno in zato tudi hitro napredujejo. V zadnjem obdobju smo odigrali tudi dve prijateljski tekmi z ŠD Jano in moram reči, da smo pokazali že veliko znanja ter navdušili z lepimi potezami. Komaj čakamo začetek sezone, ki se za nas začne v domači celjski dvorani v soboto 16. aprila. Rezultat v tej starostni kategoriji ni v ospredju, temveč je poudarek na njihovem napredku, druženju, tkanju novih prijateljstev in seveda uživanju v sami igri.”

Seznam deklet U9 ŽKK ATHLETE CELJE: Tija Jesenek, Laura Rečnik, Brina Jelen, Živa Gril, Neja Drobne, Lara Vukovič, Zara Dolinšek, Maja Uranker, Manca Sitar, Gaja Urlep, Leja Jesenek, Zala Zuka, Metka Velikonja, Lea Prodanovič, Ajla Hribernik, Lucija Mumelj, Kiara Četković, Gaja Ramšak, Nina Josipović, Stefana Sekulić, Džejla Krak.

IMG_1891